Vinimport

Bacchus

Weingut Martin Müllen
Traben-Trarbach -  Mosel, Tyskland

Weingut Müllen har 5,5 ha. fordelt på på følgende marker, som er blandt de bedste i Mittelmosel:

  • Kröver Steffensberg.
  • Kröver Letterley.                               
  • Kröver Paradise.
  • Kröver Kirschlay
  • Trabener Würtzgarten.
  • Trarbacher Hühnerberg.

”Grundlaget for de smagsfulde vine dannes på de stejle skråninger med skiferbund. På  disse stejle marker dyrker vi rieslingdruerne” siger Martin Müllen og fortsætter. ” For at opnå et større aromapotentiale reducerer vi mængden af druerne på vinstokkene. Efter vinhøsten lagrer vi vinen på egetræsfade (vi har ingen ståltanke), hvilket giver nogle udtryksfulde vine med et godt lagringspotentiale.

Mere information kan fås på www.muellen.de

Weingut Brennfleck
Sulzfeld - Franken, Tyskland

Vingården, som ligger midt den historiske by, Sulzfeld, bag bymuren, hvor den blev grundlagt i 1479. I 1998 overtog Susanne og  Hugo Brennfleck, som er 13. generation i den gamle vinslægt, vingården.

Vinmarkerne, som er fordelt på de bedste marker i området omkring Sulzfeld,  er Sulzfelder Maustal, Cyriakusberg Iphofen, Rödelsee og Eschendorfer Lump, dækker
17,2 ha.
De forskellige marker med deres jordbund og mikroklima sørger for et flerfaldigt og afvekslende udbud af  Brennfleck-vine.


Vinhøsten foregå ved håndplukning, hvorved der allerede her sker en sortering af druerne, så man opnår et godt høstudbytte basseret på kvalitet fremfor kvantitet.

De frugtige og friske hvidvine udvikles på ståltanke, mens  rødvinene udvikles på egetræsfade eller små barrique.

Mere information kan fås på https://www.weingut-brennfleck.de/

Weingut Horst und Georg Schmelzer
Gols - Neusiedlersee, Burgenland, Østrig

Cirka 50 km øst for Wien finder man vinområdet Neusiedlersee, hvor Horst og Georg Schmelzer i byen Gols driver Weinbau Horst und Georg Schmelzer – et 12 ha. stort område beplantet med vinstokke. Lavlandets stabile klima gør det her muligt at opnå et ensartet høst- og kvalitetsudbytte til fremstilling af Qualitätswein.

Og anstrengelserne bærer, om man så må sige, frugt. Weinbau Schmelzer har ved Falstaff-smagningerne (Østrigs Parker) de sidste mange år opnået topkarakter og –placeringer. Samtidig har de fået flere medaljer både i internationale og østrigske vinfestivaler, og her er det blevet til guldmedalje i 1999, sølvmedalje 2007 og igen guldmedallje 2008 ved vinfestivalen på Kronborg.

”For at kunne producere topvine kræves det, at vi giver druerne den bedst mulige forarbejdning, d.v.s. presser druerne forsigtigt, fjerner urenheder før gæringen og holder en stram styring af temperaturen. Ved vores rødvine anstrenger vi os desuden for at holde den biologiske syreudvikling konstant. Vi opnår derved en smidighed, fylde og gode lagringsegenskaber. Modning sker efter den traditionelle udviklingsmetode på træfade såsom barrique af fransk eg, og modningen varer som minimum 10 måneder”, siger Georg Scmelzer.

Mere information kan fås på www.wein-schmelzer.at

 

Winzerhaus Nittnaus
Gols -  Neusiedlersee, Burgenland, Østrig

På østsiden af den store sø Neusiedlersee, som ligger ca. 50 km øst for Wien, ligger vinbyen Gols, hvor familien Nittnaus driver en 11 ha stor vingård. Brødrene Andreas og Michael er 5 generation, som nu styrer vingårdeni, hvor de sammen fremstiller Qualitätsweine på højt niveau.  Andreas og Michael står sammen  for arbejdet i vinkælderen, hvor bl.a. nye vine udvikles og sammenstikkes.  Far Matthias Nittnaus med sin store erfaringr stadig med på sidelinien, og mor Nelly Nittnaus tager sig af kundepleje og kontorarbejdet.

I vimarkerne Ungerberg, Spiegelluss, Altenberg, Goldberg und Heideboden dyrker famlien Nittnaus 70% rødvinsdruer og 30% hvidvindruer

Mere information kan fås på www.nittnaus-gols.at

Bacchus Vinimport, v/Jacob Broomé Christiansen c/o Topsejlet 44, DK-3070 Snekkersten, CVR. 32980821 Din tekst Din tekst
Webshop fra e-hjemmeside.dk
www.bacchus-vin.dk
Du skal være mindst 18 år for at købe på vores hjemmeside.
Bekræft venligst din alder